Svenska föredettingar fast blänkande, skinande nya.

068

006

009
I början av veckan var jag och ett helt gäng fina bloggerskor inbjudna till pressfrukost hos Swedish Hasbeens. De bjöd på supertjusiga smörgåsar, turkisk yoghurt med physallis, hallon och rostade nötter och massor med annat gott.

011
Kameror smattrade, linskydd låg spridda bland skorna och viss förvirring rådde som vanligt över vems kamera som var vems. Här står vackra Isabelle, som dagen till ära var klädd i vad jag kallade ett magiskt möte mellan 90-talsteveserien Clarissa Explains It All och Vanessa Paradis circa 1990. Ni fattar. Och se så skillad hon är som plåtar med en hand!

072
Vi dreglade alla över fantastiska Antique Sandal.

056
Allt ackompanjerades av dragspelsmusik.

020
Fina Emelie var där i form av en Brigitte Bardot-uppenbarelse.

016
Kolla på de här snyggosarna, Emma och Elsa-Lisa till exempel.

036
Temat på kollektionen är viktorianska eran och dess vurm för mystik och den romska kulturen (t ex Viktor Rydbergs Singoalla).

024
Nästan alla som var där hade såklart Swedish Hasbeens på sig, förutom jag då. :/

101
Så jag testade de här guldklimparna! De heter Gypsy Dancing Shoe och kändes både 1800-tal, 1940-tal och 1970-tal, och det gillar man ju.

066

078
Det provades och provades…

069

084

108
Och provades lite till. Efter en stund tog jag sällskap vidare tillsammans med ett gäng ovan nämnda tjejer, och vi skiljdes åt vid tunnelbanan och åkte alla vidare åt varsitt håll. Fan va jag tycker det är fantastiskt att vi är en klick med tjejer som alla har höga ambitioner, kämpar mot våra mål och håller varann om ryggen, och att vi gör det helt på egen hand. Jag tycker sällan jag är “förebildsmaterial”, men när jag ser det här gänget och vad de alla åstadkommer titt som tätt så tänker jag att jo, om det är att kämpa stenhårt som för grej som är att vara en förebild, då är jag gärna det!

Puss!

Emily