Svart och vitt, som kokostårta och vinternatten utanför fönstret.

IMG_8868
I söndags var det dags för den årliga stora KAKFESTEN! Det är nämligen så att min ljuvliga vän Caroline fyller år andra december, så varje år har hon öppet hus och kak- och tårtbuffé hemma hos sig. Alltså, så himla bäst. Jag hade tyvärr bara tid att titta förbi en snabbis, men det såg ut lite grann såhär:

IMG_8870
Hemgjorda munkar, hallå!

IMG_8874
Fantastisk kokostårta (översta bilden), och så en mintchokladtårta. Åh, så himla gott vare.

IMG_8878

IMG_8889

IMG_8893
Temat i år var Black and White-party, så lägenheten var pyntad med svarta och vita ballonger, och Caroline var klädd i svart och vitt (jag med, såklart!), och hennes strumpbyxor var himla tjusiga.

IMG_8895

IMG_8912
Alltså, det var ju massa andra fina mänskor på festen, men av någon anledning kom jag mest hem med bilder på Carolines lägenhet. Kanske för att jag tycker hon inreder så himla, himla fint. Men Caroline fastnade på bild i alla fall, som ni ser. Här mitt i paketöppningen.

IMG_8920
Ett Herreys-pussel, liksom hur bra? Apropå någonting helt annat, Caroline har skrivit en bok som kommer ut snart. Den handlar om kärlek, och kommer vara så himla bra. “Inte helt hundra” heter den, och den tycker jag ni ska köpa när den släpps den 14 februari.

IMG_8924
Efter tårtätning och snabbt mingel var jag tvungen att skynda vidare för att hämta Artie, eftersom Kristofer skulle åka till Berlin (lyll!). En väldigt fin avslutning på helgen var det ju i alla fall. Förresten måste jag bara inflika att jag ber om ursäkt om jag inte hinner svara på alla kommentarer just nu, men jag är supersjuk (håll tummarna att det inte är lunginflamation igen, pls!!!), och orkar inte sitta med laptopen så långa stunder åt gången. Bara så ni vet, alltså.

Puss!

Emily

Translation: On Sunday it was time for Caroline’s annual cake party! Caroline´s birthday is on 2 December, and every year she invites us all to come and eat homemade cakes and cookies galore. This year the theme of the party was black and white, so she’d made both a super rich coconut cake and a mint chocolate cake, plus loads of other great stuff. A really nice ending to my weekend.