Söders höjder en nästan vårig fredag.

Har ni haft en fin helg? Jag har verkligen haft det himla bäst! Jag fyller år nästa helg och smygstartade firandet av mig själv lite nu i helgen, men mycket lyxigt ute-ätande, dans och fina kompisar. Såhär drog helgen igång:

Fredag morgon och förmiddag satt jag i studion och klippte film till KIT. Vi hade filmat sminktutorials hela dagen innan och såhär ser den setupen ut, lite grann.


Efter lunch hade jag en plåtning och sedan åkte jag hemom emellan. Arthur var på Fårö med Kristofer i helgen, så jag hade HF och saknade ljuden av min lilla skugga bakom mig.


Kl 14 tog jag en sen jobblunch + ett möte på Gondolen. Det var mitt val av restaurang, jag har aldrig käkat lunch där innan och det var en perfekt dag för det. En älskar ju en sen lunch också, då får man dricka vin = win. Det var jag och mitt sällskap plus cirka 40 pensionärer som klätt upp sig, så det var fint. Jag ska också klä upp mig och äta finluch på Gondolen när jag blir gammal.


Efteråt gick jag runt och spanade på Slussen-bygget. Känns SÅ konstigt att det verkligen blir av. Jag har bott här i elva år nu och ombyggnationen av Slussen har varit aktuell sen alltid. Jag tycker det är tråkigt att de väljer att bygga glaskomplex i stället för att rusta upp den världsunika arkitekturen som var en symbol för vår stad, men samtidigt vet jag ju att jag kommer tycka det är supernice när det är klart. Eller, jag hoppas det i alla fall…


Såhär såg ju ut, allvarlig business woman i kappa och ny halsduk.


Jag vinkade av mitt sällskap och mötte upp Adam. Han hade en ledig fredag så vi bestämde oss för att gå på Fotografiska. Så det gjorde vi.


Vad hände här, tänker ni? Saken är: ljuset! Ser ni? Sååå ljuvligt ju!


Vi promenixade längs Söders höjder och det var vår i luften nästan, och himlen var blå. Så stark fredagsfeeling på denna fredag, alltså!


Bra startfält på Fotografiska just nu, som ni ser. Jag tyckte verkligen att allt var så himla bra den här gången! Kolla:


Spännande dock att det som rent emotionellt berörde mig minst var Patrick Demarchelier, som jag nog mest såg fram emot. Tekniskt dock = perfektion. Stod och stirrade på vissa ljussättningar i flera minuter.


Eftåt tog vi trappan upp till Renstiernas gata och gick bort till smorrebrodsstället Eat with Jonna. Där får man ha hund så då vet man ju att det är ett bra ställe. Vi drack en öl och tramsade, tills det var dags att gå hem. En finfin start på en finfin helg, alltså.

I dag håller jag på och preppar det sista inför en stor tvådagars-produktion som drar igång imorgon. Calltime är 07:30 så allt måste vara preppat, laddat och dubbelkollat i kväll. Jag är så himla pepp!

Jag hoppas ni hinner ut i solen en stund idag. Det ska jag!