Sagorna blir verklighet.

bts-mama-foto-emily-dahl-2

bts-mama-foto-emily-dahl-3

bts-mama-foto-emily-dahl-4
Jag känner mig så tråkig som typ bara postar jobbgrejer just nu, men det är för att det är allt jag har just nu. Det händer inte så mycket annat i mitt liv, och det som händer är inget jag kan eller vill posta om. Så ni får stå ut ett tag i alla fall.

I dag är jag sjuk efter en pangfull vecka med en stor barnmodeplåtning och en maxad omslagsfotografering, för Mama och Family living. Jag är helt slut och den där förkyldningen som legat på lur tog sin chans när jag hade varit hos naprapaten och fått torrnålar satta i höfterna och axlarna. Då jäklar katapultade den mig tillbaks ner i sängen. Men men, jag är glad att jag kunnat ta en halvdag i dag och i morgon också verkar bli rätt lugn.

Bilderna här ovan är från barnmodefotograferingen och åh. Alltså detta är typ min passion i livet. Att skapa sagor och få leka fram jobb tillsammans med ett asgrymt team och massa tuffa barn. Som att arbeta inuti ett dockskåp eller en bilderbok. DRÖM. Den här gången var det jag och Emma som skapade tillsammans, flankerade av grymma Loiz som är makeup artist. Dream team fo shizzle! När jag kom hem på kvällen helt slut så messade jag Emma att detta typ är vad jag vill att hela min yrkesframtid ska bestå av, så kul hade vi. Jag längtar SÅ tills jag kan få visa er resultatet.

Nu, ut i snön och hämta på dagis. Vi hörs snart!

Puss!

Emily