Premiär: grundläggande fotokurs och grundläggande redigeringskurs med mig online!

Det är med massa stolhet och pepp som jag nu kan lansera mina två första onlinekurser för er! Kurserna är skapade i samarbete med Better Bloggers och riktar sig till hobbyfotografer och bloggare. Här kan ni läsa allt om de två kurserna:

Frilanslivet Foto Emily Dahl-2

Svartensgatan 5 Foto Emily Dahl-23
Grundläggande fotokurs
Så du har investerat i en dyr systemkamera, men inte haft tid eller möjlighet att helt förstå hur den fungerar? Det är lätt att ge upp av frustration – och din kamera blir liggande, men inte längre! Fotograf och bloggare Emily Dahl hjälper dig att förstå fotografi från grunden. Med hjälp av pedagogiska bild- och videoexempel visar Emily hur du tar dig från att ha noll koll till att kunna plåta i manuellt läge. Hurra!

Axplock ur kursen:
Lär dig relationen mellan ISO, slutare och bländare
Förstå skärpedjup och hur du kontrollerar det
Lär dig fotografera i olika ljusförhållanden, inomhus och utomhus
Få tips om hur du utvecklar ditt personliga bildspråk
Lär dig vilket objektiv som passar just din kamera

Praktiskt om kursen:Du har tillgång till kursen via webbläsaren på din datorn, i din läsplatta eller smartphone. När du gjort din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk samt inloggningsuppgifter till kursen du köpt. Du får tillgång till kurserna i 6 månader från inköpsdatum. En licens per deltagare gäller.

För vem: Detta är kursen för dig som äger en digital systemkamera, men som aldrig haft tid att lära dig hur den fungerar. Du som vill ta steget från automatiskt läge till manuellt, och lära dig fotografi – en kunskap för livet!

Adis burfday Foto Emily Dahl-9

BTS KIT Beauty Foto Emily Dahl-10
Grundläggande kurs i Lightroom
Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig att ge dina bilder en snygg redigering på ett enkelt och proffsigt sätt utan att behöva böka runt i Photoshop. Lightroom är ett professionellt redigeringsverktyg perfekt anpassat för dig som tar många bilder, och som vill kunna arbeta med dem hur ofta och mycket du vill. Med enkla pedagogiska videos och uppgifter lär du dig att skapa ordning i bildkaoset, hitta din personliga redigeringsstil och göra dina bilder maximalt opitmerade för din blogg eller webben. Om du är hobbyfotograf eller bloggare, och vill ta dina bilder till en helt ny nivå – då är detta kursen för dig!

Axplock ur kursen:
Lär dig grundläggande redigering i Lightroom
Maxa dina bilders bloggmöjligheter
Hitta ditt personliga bildspråk
Skapa ordning i kaoset av bilder
Redigera alla dina bilder så att de får samma look – med ett knapptryck

Praktiskt kursen: Du har tillgång till kursen via webbläsaren på din datorn, i din läsplatta eller smartphone. När du gjort din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk samt inloggningsuppgifter till kursen du köpt. Du får tillgång till kurserna i 6 månader från inköpsdatum. En licens per deltagare gäller.

För vem: Detta är kursen för dig som är hobbyfotograf eller bloggare, och som vill ta dina bilder till nya höjder. Om du genomlidit krånglet med att redigera dina bilder en och en i Photoshop, ta steget över till Lightroom och upptäck verktyget som låter dig redigera alla dina bilder i ett trollslag!

Jag hoppas ni tycker kurserna låter kul! Ni kan köpa dem här och här, och här kan ni läsa mer och se trailers! Just nu har vi även ett lanseringserbjudande där de 10 första som köper någon av kurserna får hela 20 procents rabatt. Så kul! Erbjudandet gäller de 10 första, så först till kvarn. Ange rabattkod “emily20” och håll tummarna att du hinner. 

Puss och pepp!

Emily