Nya skor att dansa över nysopade trottoarer och smutsiga dansgolv med.

Loafers Foto Emily Dahl-1

Loafers Foto Emily Dahl-2
Hej! Alltså lite förlåt att jag postar så mycket nyköpta saker just nu, det känns alltid lite dumt för jag är ju generellt inte en shopping-bloggare. Långt liv och återanvänding is the shizzle i min värld, som ni vet. MEN. Jag köper jag faktiskt saker ibland, när jag blir kär, och det är jag nu. I mina nya loafers ifrån H&M som jag gått och klämt på lääänge, och fick i födelesdagspresent av mamma förra veckan. Hurra! Jag köper ju typ ett par nya loafers varje säsong, men jag sliter något fruktansvärt på mina skor tyvärr. Adam brukar typ skämmas för mig, för jag bär dem tills de har hål i sulorna, spruckna sömmar och ledsna ögon. De här ska jag dock verkligen försöka ta hand om, de är skinn och lite mer “rejäla” än de jag brukar köpa. Har redan gått över dem med impregneringsspray och skokräm, och målet är att de ska hålla ett gäng säsonger fram över. Håll tummarna!

Puss och GLAD JÄKLA FREDAG!!!

Emily