Mode med Ebba von Sydow.

Jag har haft en så himla fin helg, men dans och fest och sol och hamburgare. Bara bra saker, med andra ord. I dag är det måndag men jag tänker prick hela tiden att det är tisdag, och jag vet inte alls varför jag är så förvirrad. Kanske är det för att jag inte hunnit ha mitt morgon-måndags-möte med mig själv ännu? Det får blir ett eftermiddagsmöte i stället.

Några av er kanske minns att jag plåtat en del med Ebba von Sydow nu under vintervåren. Det var dels pressbilder till hennes gravidpodd, och så ett modereportage till tidningen Mama. Tydligen är det numret snart inaktuellt (tiden går alldeles för fort!), och imorgon kommer ett nytt nummer ut. I det har jag ett stort barnmodejobb, men mer om det framöver. Här kommer lite bilder ifrån modejobbet med Ebba:

Foto: Emily Dahl
Styling: Ebba Kleberg von Sydow och Malin Lundberg Aguilera
MUA: Elvira Brandt

Sista dagen att köra det här numret idag alltså, om man vill! Sedan hittar ni även jobb av mig i Daisy Beauty, Amelia Vår, Family Living och hm… lite andra ställen nu, som jag inte minns. Ska kolla, återkommer!