Midsommar; tryckande hetta och körsbärsöl.

MIdsommar Foto Emily Dahl
Nu ska ni få ett av de sista inläggen från Spanien. Det har ju kommit i lite bakvänd ordning nu, men det är mest för att jag vill att det ska bli lite omväxling och inte bara samma samma hela tiden. SÅ. Vi började vår midsommarkväll på taket i solnedgången med körsbärs-beertails. Beertails är alltså “beer cocktail”, drinkar med öl som huvudingrediens. Jag gjorde den här varianten på körsbärsrom, muddlade körsbär, lime, mynta och Sprite. Mycket poppis!

MIdsommar Foto Emily Dahl-2
Leo och Denise hade kommit och vi hade kört poolhäng hela dagen innan. Alla var lite brända, som orutinerade pepparkakor, men glada att vara i paradiset ändå.

MIdsommar Foto Emily Dahl-3
Gruppbild på hela gänget! Det blåste småspik just då, så det enda sättet att staga upp kameran var att ställa den på en upp-och-ned-vänd stol, därav stolsbenen som peakar in på sidorna.

MIdsommar Foto Emily Dahl-4
Denise var sitt allra vackraste som vanligt.

MIdsommar Foto Emily Dahl-5
Vi dukade upp till fest nere vid poolen med köpeblommor som doftade underbart.

MIdsommar Foto Emily Dahl-7
Jag var grillmästare och styrde skagenröra på havskräftor, oxfilé med potatis, gräslök och gräddfil och små sabayonnebakelser med färska körsbär och mörk choklad till dessert. Det blev bra!

MIdsommar Foto Emily Dahl-6
Vi hängde en lång stund vid bordet och tramsade och lyssnade på musik…

MIdsommar Foto Emily Dahl-8
…och sedan gick vi upp till vår balkong och sätte på myggdödarna, hällde upp cava och spelade Glenpanna till sent sent på natten. En strålande midsommar, som alltid i Spanien.

Puss!

Emily