Måndagsmöte med mig själv.

Jag har börjat ha måndagsmöte med mig själv. Det beror på två saker. Eftersom jag jobbar så mycket under helgerna så flyter veckorna ihop. Den enda dagen som är omistlig och som jag därför alltid har på känn är fredag, eftersom det är veckan bästa dag. Finns det förresten något bättre än fredagsfeeling? Inte, va? Hur som helst, den andra anledningen till att jag har måndagsmöte är för att få grepp om tillvaron. Om jag inte sätter mig ned och går igenom vad som ska hända under veckan så blir jag väldigt stressad. När jag har sorterat alla möten, bokningar och lämningar sänker sig ett lugn. Jag älskar verkligen struktur, haha. För att ytterligare utöka strukturen har jag från och med i år även valt att samköra den digitala Apple-kalendern med en analog skrivkalender (givetvis den brutalt ombloggade Frankie Journal, vad annars? Är typ redan trött på den.) för att verkligen stämma av saker i tanken. Känns väldigt bra! Att skriva i vanlig kalender påminner alltid om det där lyckoruset en kände inför skolstart, när man fick köpa nya pennor, block och omslagspapper. ÅH. Kan fortfarande känna doften av luktsudd och nyinslagna skrivböcker när jag tänker på det…

Hur som helst! Jag tänkte att vi kör ett måndagsmöte här också. Såhär ser min vecka ut:


Måndag: I dag alltså. Jag har klippt film till KIT, plåtat för Hyundai, och i kväll skulle jag gått på Gulddrake-galan. Tyvärr är jag fortfarande megaförkyld, så kommer med största sannolikhet hitta på något mindre socialt krävande i stället.

Tisdag: I morgon är det kampanjplåtning på g! Denna gång en barnrumsplåtning hela dagen ihop med Linda och Lollo. Linda har skrivit mer om det, här kan ni läsa. Ser mycket fram emot detta, en så himla rolig uppdragsgivare och jag älskar ju att få tolka barns fantasivärldar.


Onsdag: På dagen har jag på tal om det lämning av ett större barnmode-jobb som jag ser fram emot att se ute i butik. Plus… alldeles för mycket annat. Gud, den här veckan är verkligen en såndär vecka när alla vill att en ska göra just det de vill och på momangen, hela tiden. Tur jag är en sån som säger ifrån, annars skulle jag og blivit rätt utschasad! På kvällen är det Daisy Beauty Awards och jag ser massa fram emot det! Hoppas bara jag hinner bli frisk, just nu går febern i toppar och dalar. Ibland mår jag helt bra och ibland känner jag mig totalknockad. Blä.

Torsdag: På torsdag är det dags för korrunda från tisdagen. “Korrunda” är när fotografen och beställaren väljer bilder och redigering/look från ett jobb. I vanliga fall har man 1-3 korrundor, beroende på antal bilder och hur mycket som ska göras. Så det kommer min torsdag vikas åt. Om ni undrar vad jag har tänkt hitta på på kvällen så kan vi säga såhär: jag + Artie + min soffa och Netflix = sant.


Fredag: På fredag ska jag vara ledig på eftermiddagen, för min mamma ska komma hit. Det ska bli kul! Jag har utlovat hemmasspa med ansiktsmask och hårinpackning samt manikyr. Mammor ska man skämma bort, det är sedan gammalt.Helgen:
Förhoppningsvis blir min helg rätt lugn med långa promenader i solen. Har hört rykten om vårvärme, men tror när jag ser. På lördagen tänkte jag utnyttja att mamma kan vara hundvakt, och gå ut. Vart och med vem vet jag inte ännu, men ser ändå fram emot dansgolv och snygga människor.

Sådär, det var min vecka. Vad har ni för spännande planerat i veckan?