Lucka 5; En bild på dig som någon annan tagit

Hörrni! Jag vill bara inflika ett stort TACK och likvärdigt WOW. Ni är helt otroliga som är med och lucköppnar på era bloggar och i era hjärtan. Så många fina, tunga och skör-starka berättelse jag fått läsa de senaste dagarna. Tack tack tack för att ni delar med er till mig – och till varann. Jag blir så glad när jag ser att ni lägger tid på att läsa varandras inlägg, och jag blir så glad av tanken på alla som hittar ny bloggar, isntagramkonton och vänner att följa via julkalendern. Ni är så himla bäst, och vi har snart redan gjort den här i en hel vecka tillsammans. Kämpa! Nu, till dagens lucka:


Om vintrarna stänger vi in oss i omgångar. Ofta spenderar vi helgerna med att gå upp tidigt och packa en väska med varm choklad och varma filtar och sedan pulsar vi ut i snön med Arthur på lina. Adam och jag går långt i skogen flera gånger i veckan tillsammans, ibland i tystnad men oftast i samtal. När vi kommer hem är vi helt slut, och vi går inte ut särskilt mycket mer den dagen, utan spenderar all tid på små projekt inomhus. Som att fånga det vackraste ljuset i vårt trapphus, när det är som mest silverskirt strax efter klockan två på eftermiddagen. Den här dagen var en sådan dag, så jag mest längtade efter sommar och gick omkring i min hatt inomhus i väntan på varmare, möss-fria dagar. Adam tog den här bilden på mig när jag satt där i trapphuset i silverljuset och drömde om sommaren som skulle komma, och som kom och blev den bästa hittills. Jag tycker då mycket om den här bilden, den beskriver vår tidiga januari-februari-mars så himla väl. Och hjälper mig komma ihåg att säsongen vi nyss lämnat bakom oss snart ligger framför oss igen.

I morgondagens lucka 6; En bild från en resa du gjorde under året

Det här är en del av min bloggjulkalender. Vill du också vara med? Här kan du läsa allt om hur du går till väga för att medverka via din blogg eller Instagram. Och glöm inte att posta din länk till varje inlägg under rätt lucka, eller att @:a och hashtagga #edjulkalender

Klicka på ‘Kommentarer’ för att posta din länk och läsa andras inlägg. Jag ser fram emot att ha den här bloggdecember ihop med er.

Puss!

Emily