Lucka 24; En bild som bäst beskriver din december

IMG_3037
Årets december har varit min mest stressiga någonsin, hands down. Trots det kanske det även har varit min finaste. Redan i augusti så vände jag mig en morgon till Adam, och viskade att “det känns okej att det snart är vinter för jag kommer att få spendera den med dig” och så har det varit. Dessutom Adam har varit hemma nästan hela december i väntan på att hans nya jobb ska börja i januari, så han har liksom funnits där och hjälpt, avlastat och varit allmän gullig och fin hemmamake. Han har julstädat och pysslat, och jag har inte behövt hjälpa till alls mycket, och det har varit skönt att helt kunna fokusera på jobbet och skolan. Så trots stressen har jag levt i en lyxigt städad, pyntad och väldoftande decembermiljö som liksom julifierat varenda himla dag! Detta får här symboliseras av en jultvättad liten taxgris, så klart. God jul, bästa ni!

Tusen tusen tusen tack till alla er som medverkat i årets julkalender!!! Det känns lite knasigt att jag faktiskt övervägde att strunta i den i år, bara för att jag inte trodde någon skulle bry sig – och så visade det sig att deltagarantalet skulle bli rekordhögt. Galet! I år har vi i perioder varit över 200 som deltagit via bloggar och Instagram, så himla koko ju. Ni förgyllde min december och jag ser fram emot att fira femårsjubileum med er allihop nästa år. Då jäklar ska vi slå på stort! Hurra!!!

Avslutningsvis: om ett par timmar, efter Kalla Anka ungefär, är det julklappsutdelning. Japp, även här på bloggen. Kika in då för att se vem som vunnit årets julklapp.

Puss och god jul!

Emily