Lucka 22; En bild som du tycker är din finaste från i år

IMG_8108
Under sommaren har jag suttit ensam en hel del i studion, eftersom jag, Daniel och Malin hade semester lite omlott. Då blev det ibland lite såhär, att jag fick ett infall och började rumstrera runt med rekvisita och så. Det är något som jag verkligen älskar, att få vara kreativ på rent infall, och det här blev en av mina bästa bilder i år. Jag tycker så mycket om skärpan, redigeringen, kompositionen och framför allt ljuset. Att den dessutom drog igång en diskussion om serien Mirror mirror och sommarlovsteve, det var bara en bonus.

I morgondagens lucka 23; En bild från ditt hem

Det här är en del av min bloggjulkalender. Vill du också vara med? Här kan du läsa allt om hur du går till väga för att medverka via din blogg eller Instagram. Och glöm inte att posta din länk till varje inlägg under rätt lucka, eller att @:a och hashtagga #edjulkalender

Klicka på ‘Kommentarer’ för att posta din länk och läsa andras inlägg. Jag ser fram emot att ha den här bloggdecember ihop med er.

Puss!

Emily