Lucka 2; En bild på något gott du ätit i år

Alltså hörrni. Wow. Vilket gensvar ni ger mig i år, det är helt koko ju. Fatta att vi i skrivande stund är över 120 som medverkar i bloggsfären tillsammans. TACK! Ni är fantastiska. Helt jävla fantastiska. Jag ser så fram emot att läsa era inlägg varje dag fram till jul! Nu till dagens lucka:


Jag har aldrig förstått mänskor som rynkar på näsan åt sockervadd. Dels för att jag älskar smaken, bränd och överdådigt söt på samma gång, men också för att sockervadd alltid är lika med festligheter. Särskilt viktigt för mig är det att äta sockervadd när jag besöker Gröna lund, det är en tradition jag hållit vid varje besök sedan så länge jag kan minnas. När jag och Adam var där i somras och hade en av våra finaste, fnittrigaste dejter ever, så var sockervadd så klart först på agendan. Och just den här bilden kapslar in hela den kvällen så fantastiskt bra. Men visst, det är knappast det godaste jag ätit i år. Bara det absolut finaste.

I morgondagens lucka 3; En bild på någon du älskat i år

Det här är en del av min bloggjulkalender. Vill du också vara med? Här kan du läsa allt om hur du går till väga för att medverka via din blogg eller Instagram. Och glöm inte att posta din länk till varje inlägg under rätt lucka, eller att @:a och hashtagga #edjulkalender

Klicka på ‘Kommentarer’ för att posta din länk och läsa andras inlägg. Jag ser fram emot att ha den här bloggdecember ihop med er.

Puss!

Emily