Lucka 19: En bild från din semester/ditt sommarlov

Klädermaj-007
Detta med sommarfeeling alltså. Nu är det julafton om prick fem dagar, men jag skulle göra nästan vad som helst för att vakna upp till 32 grader, knallgröna klorofyllstinna träd och inbjudande, mjuka gräsmattor imorgon. Doften av tända grillar, ljudet ifrån villaträdgårdarna och haven som lever om. Fågelsången som tar sig in mellan gardinerna om morgnarna och kvällssolen som aldrig tycks gå ned. Jag är verkligen ett sommarbarn ut i barfota-tåspetsarna. Den här bilden är tagen när jag packade för första delen av min semester i somras, och åh. Jag längtar tillbaka. Och framåt. Vart som helst, bara det är sommar där, faktiskt.

I morgondagens lucka 20; En bild från ett äventyr du gjort i år

Det här är en del av min bloggjulkalender. Vill du också vara med? Här kan du läsa allt om hur du går till väga för att medverka via din blogg eller Instagram. Och glöm inte att posta din länk till varje inlägg under rätt lucka, eller att @:a och hashtagga #edjulkalender

Klicka på ‘Kommentarer’ för att posta din länk och läsa andras inlägg. Jag ser fram emot att ha den här bloggdecember ihop med er.

Puss!

Emily