Lucka 17; En bild från i höstas som ger dig höstfeeling

Skogskyrkogarden Photo Emily Dahl-8859
Gick den här hösten exceptionellt fort? Eller är det jag som stressar alldeles för mycket? Förmodligen både och. Den här bilden trodde jag var bara typ 4 veckor gammal, men den visade sig vara från i oktober. Så ja. Hur som helst, den är tagen på en av mina absolut bästa platser i höst-Stockholm: Skogskyrkogården. Det är vackert där verkligen året om, men under hösten är det något alldeles särskilt. Något skörare, mer explosivt. Det tycker Arthur också. Jag tror det är där han jagar kaniner i sina drömmar.

I morgondagens lucka 18; En bild på något fint du fått i år (present, mail, sms)

Det här är en del av min bloggjulkalender. Vill du också vara med? Här kan du läsa allt om hur du går till väga för att medverka via din blogg eller Instagram. Och glöm inte att posta din länk till varje inlägg under rätt lucka, eller att @:a och hashtagga #edjulkalender

Klicka på ‘Kommentarer’ för att posta din länk och läsa andras inlägg. Jag ser fram emot att ha den här bloggdecember ihop med er.

Puss!

Emily