Kattögon och glittriga fingertoppar.

Gud så jag hatar att vara sjuk! Det är så otroligt tråkigt att bara ligga i sängen och vara trött men samtidigt rastlös. Turligt nog verkar det gå åt rätt håll i alla fall, jag är feberfri idag, yay! Egentligen var planen att jag skulle lägga upp en frisyrtutorial idag, som lite pepp inför nyår. Men jag redigerar mina filmer på Adams Mac, och den är sönder, så det går inte, och jag är för trött för att gå upp och spela in en ny video just nu. Så istället har jag legat i sängen idag och fnulat ihop en samling med riktigt bra youtube-videos till er med sminktips inför imorgon (mest retro). Jag älskar ju verkligen smink och hår och allt fantastiskt man kan göra med det, jag tycker liksom att en kväll blir tusen gånger roligare och man känner sig alldeles overkligt fin, och lösögonfransar kan till exempel verkligen få mig att känna mig så. Hur som helst, titta här vettja (och håll tummarna för att jag får vara friskare imorgon, så jag också får get dolled up!):

Grundläggande, hur man applicerar eyeliner med vinge, och hur man sätter på lösögonfransar.

Tre teatraliska nyårssminkningar.

Glittriga naglar.

Hoppas ni blev lite extra inspirerade inför imorrn nu. Puss!

Emily

Translation: I really HATE being sick and having to stay in bed all day long, I just feel like it’s such a huge waste of time. On the light side I’m feeling better today and my fever is gone for now, so hopefully I’ll be up by tomorrow. Yay! Anyways, today I was gonna post a tutorial about a hair-do for New Year’s, but I keep all my .MOV-files on Adam’s Mac and it broke a couple of days ago. And since I’m too tired to get up and make another video right now, I’ve spent today trolling youtube.com for some really great makeup tutorials to inspire you. Check them out, and keep your fingers crossed that I’ll be well enough to get dolled up tomorrow too. Love!