Kärleken är som ett svar. Ett svar på ett rop man ensam skrikit rakt ut i en ravin, under vad som känns som århundraden.


Fotograferat med Canon 5d Mark IV och Sigma Art 35mm f/1.4 och Canon EF 24-70mm f/2.8.

I helgen målade jag om min hall från en ful grön färg till en fin grön färg. Nu är den nästa lika juvelgrön som min soffan, bara lite mattare, lite blekare, lite varmare. Jag är väldigt nöjd med hur det blev, och med att jag fick lite egentid att bara måla. Man behöver det – tid när man bara har en praktisk uppgift och inte kan fippla med annat. Lite som med löpningen (som jag för övrigt ligger efter med eftersom jag har haft långdragen hosta fram till helt nyligen), som ju annars är min meditation.

Nu ska jag vänta in ett bud, och sedan ska jag gå på Fotografiska-dejt med mig själv. Imorgon ska jag fotografera en vattenmelon. Livet är himla konstigt. Hörs snart!