Marken flyger fram under mina fötter och du är min horisont just nu.

Sjalvportratt Foto Emily Dahl-3

Sjalvportratt Foto Emily Dahl-2

Sjalvportratt Foto Emily Dahl-1
Hej hej! Jag hoppas ni mår bra! Jag är tillbaks i studion efter en liten tripp till Öland över helgen (bilder – fantastiska bilder – kommer snart!). I går tog jag de här snabba självporträtten i studion innan jag stack iväg på jobb. De beskriver typ exakt mitt inre sinnestillstånd just nu, knäppt hur det där funkar egentligen. Hur man vaknar och dras till en idé helt utan att veta hur eller varför, och så klarnar allt framför och bakom kameran. De är hur som helst ljussatta med min favorit-ljusformare Profotos OCF Beauty dish i vitt. Älskar det här ljuset, så krispigt och daggigt och härligt. Tycker ni inte?

Har inte mer att säga just nu, men kommer med massa mer snart. Ska bara beta av ett par bröllop först, som ligger och väntar på att bli färdigredigerade. Och vilka bröllop sen, förresten! Kolla in @weddingsbyemilydahl om ni vill se mer sånt från mig.

Puss, ni är finast!

Emily