Julpyssel, flätfrisyrer och julklappstips för er att läsa om.

Allt som oftast glömmer jag att säga till när jag har jobb ute, för jag har rätt dålig koll själv och det är ju alltid grejer ute (dock inte alltid sådant som är särskilt relevant för just er, tänker jag). Men nu har jag i alla fall ett gäng jobb ute som jag tror ni kommer gilla. Here we go!

jullstilleben-foto-emily-dahl-1

jullstilleben-foto-emily-dahl-3
I Daisy Beauty har jag en massa fint! Framför allt är jag himla nöjd med ett gäng produktstilleben med julklappstips. Utöver det har jag även plåtat en massa andra produkter till numret (som en smink-nyans-karta för typ alla hudfärger), samt en intervju med grymma Seher Yilmaz som är ordförande i Rättviseförmedlingen, och annat bra. Köp, för bövelen!

flator-foto-emily-dahl-14

flator-foto-emily-dahl-18
I Amelia finns ett gäng grymt fina flätfrisyrer som alla går att göra själv på under 15 minuter. Hur bra? Jag har så klart plåtat, och Nathalie AkgunCreative Headz har gjort håret. Fina Loiz Blomberg har gjort makeup. Älskar att jobba med dessa baws ladies!

amelia-jul-diy-foto-emily-dahl-1

amelia-jul-diy-foto-emily-dahl-12
Sist ut som jag tror ni kan gilla är ett jobb med DIY-julklappar som jag och min darling Linda snodde ihop i somras. Alltid lika knasigt att jobba i den här branschen, säsongerna är helt ur led. Imorrn ska jag t ex plåta vårfrisyrer hela dagen. Knas! Hur som helst, maxa julkänslan i dag när första snön kommit och köp ett nummer av Amelia jul vettja!

Puss!

Emily