Julafton; taxbonanza och bebiskärlek.

Ursäkta världens längsta, till viss del ofrivilliga, bloggpaus! Hur har er jul varit? Jag har saknat er! Här kommer en liten bit av min jul, såhär innan året är slut.

jul13 003
Julafton började med att vi tände granen och tittade på vårt fina pynt som vi fått i en alldeles makalös julkorg som kom ifrån Mutti dagen innan jul, full med tomatsåser, italienskt julgodis och massa annat. (Tack, Mutti! ♥) Funderar på att göra om denna prydnaden till ett hårspänne, faktiskt!

jul13 029

jul13 032
Artie var väääääldigt morgongosig och trött. Han, jag och Adam tittade på världens bästa julfilm, nämligen It’s a Wonderful Life och drack champagne och åt megastor frukost. Nom!

jul13 025
Trött och osminkad och så himla pepp!

jul13 070
Efter frukost så klädde vi på oss och gick ut i regnet och kylan, för vi hade lagt ett spår i den lilla skogen där vi bor dagen innan. Det var nämligen en del av Arties julklapp. Han fick spåra länge och väl, och på slutet fick han sitt pris: leverpastej!

jul13 076

jul13 105
Sedan tog vi oss hem igen. Stureby låg öde, och kallt. Vi kom in, drack lite värmande glögg och svidade snabbt om och packade ned alla paket. Jag kramades och pussades massor med den här lille mannen.

jul13 148
Sedan hoppade vi i en taxi och åkte hem till Adams familj, där granen stod och glittrade i alls in prakt.

jul13 118
Alla slogs om att få bära, gulla med och pussa på nya familjemedlemmen, lille Konstantin. ♥

jul13 138
Han och jag är redan lite bästisar (älskar hans min! Han somnade cirka en sekund senare.)

jul13 156

jul13 188
När vi kramat på varann och klämt på paketen en stund så var det dags för jullunch, en polsk-bulgarisk-svensk sådan. Jag åt så att jag höll på att spricka!!!

jul13 196
När vi ätit oss mer än mätta, och tittat på Kalle Anka, så var det såklart dags för julklappsutdelning. En av de finaste julklapparna jag fick av Adam var den här taxmuggen från Littlephant> med taxar som jagar korvar på. Dör såklart.

jul13 204
Och så den här lilla kartan över Stureby från way back when, som jag ögnat länge. Den kommer ifrån bästa Koffertmannen!

jul13 210
Och en av den knäppfinaste saker jag fick var en “staty” av Artie, som Adams mamma Mira beställt av en lokal hantverkare i hennes by utanför London. Hur gulli? Dog!

Så, hur var eran julafton, fina ni? Jag hoppas den var precis som ni ville!

Puss!!!

Emily