Jag ska vira ditt lilla hjärta i cellofan, och spara det till sen.


Fotograferat med Canon 5d Mark IV och Canon 24-70mm f/2.8.

I går när jag hade svarat på tusen mail, skickat en massa urval och väntade på svar från en kund, så labbade jag loss lite i studion på lunchen. Jag har ju både en ny trenchcoat (Ginatricot) och en bra hårdag att föreviga, kände jag. Det blev en setup där jag tog en svart foamboard (kartongbit) med ett hål i, och slog en blixt (med cto) genom för att lajva fönsterljus. Sedan ytterligare en blixt med beautydish (och ctb) genom en diffussionsduk på ram ovanför mig. Sist virade jag en passande bit cellofan kring linsen, för att skapa lite suggestiv känsla. Blev stämningsfullt och fint, tycker jag, och roligare än en vanlig gammal “dagens outfit” eller så.

Nu ska jag retuschera lite beauty-pix, och sedan ska jag möta upp en tjej som går fotoskola och ha mentorsmöte med henne. Kul! Hoppas ni får en fin dag. :)