Saker jag ser fram emot i sommar.

Brollop Foto Emily Dahl-1
+ Alla fantastiska bröllop jag ska få plåta! Åh, alltså jag är så himla pepp på att dra igång bröllopssäsongen. Nu på lördag kommer jag att befinna mig i en skogsglänta i de småländska skogarna tillsammans med ett helt fantastiskt par och deras närmaste. Det ska bli så fruktansvärt roligt, det bara pirrar i magen av längt!!!

Foto Emily Dahl-8616
+ Alla hamburgare jag ska äta, när jag vill lyxa till det sådär som man måste ibland.

Calpe Foto Emily Dahl-18

Calpe Foto Emily Dahl-25
+ Calpe med mina bästa personer på vår årliga midsommarresa! Tradition nu! Hurra!

A day Foto Emily Dahl (11 of 13)
+ Uteserveringshäng i solen så ofta det bara är fysiskt möjligt.

Juni11 018

Beckis Foto Emily Dahl-8469
+ En kommande Ölans-road trip för att hälsa på gulliga personer som jag tycker mycket om.

Leo-Heijbel-Foto-Emily-Dahl-högupplöst-för-webben-03

IMG_6189
+ WAY. OUT. WEST. Dör av megalängt samt även pepp. Det blir jag och Leo och vårt crew, och jag är sååå glad för det. Hurra! Ses vi där?

Puss!

Emily