Hurra för hållbart mode – möt vintagevåren med mig på Tradera!

Tradera Spring Fashion  Foto Emily Dahl-1

Tradera Spring Fashion  Foto Emily Dahl-6

Tradera Spring Fashion  Foto Emily Dahl-5

Tradera Spring Fashion  Foto Emily Dahl-2

Tradera Spring Fashion  Foto Emily Dahl-3

Tradera Spring Fashion  Foto Emily Dahl-7
Foto: Emily Dahl
MUA: Aki Andersson
Modeller: Cintia Lund och Sebastian Larsson

Som ni säkert vet älskar jag ju vintage och hållbart mode. Därför blev jag megapeppad när Tradera frågade mig om jag ville handplocka egen vintage och secondhand och plåta ett modereportage för dem. Det ville jag ju så klart!!! Resultatet finns nu uppe på Tradera med en auktion för herrmode och en för dammode, och det fina i kråksången är ju att man kan köpa plaggen i reportagen! Här hittar ni herrauktionerna, och här hittar i dam (som går ut i övermorgon så skynda fynda)! Det är gratis frakt på allt dessutom. Hurra!

För mer vintage- och secondhand i din Instagramfeed, följ @traderacom, och kolla #traderafavorit för inspiration, eller tagga era egna favoriter. Dessutom – just nu bjuckar Tradera er, mina läsare, på tre gratis annonser när ni lägger upp grejer på Tradera*! Använd kampanjkod EMILYDAHL för att ta del av erbjudandet, och sprid hållbart mode och vårglädje ni också.

PUSS!

Emily

*Gäller provision och eventuell osåltavgift på tre annonser fram till den 31 juli, 2015. Gäller ej för kostnadsbelagda tillval såsom utvalt objekt, highlight, reservationspris, vald sluttid eller omstarter.