Fredagsbubbel ur min mun.

Studio Lighttest Black On Black El Foto Emily Dahl-1
Hej hej! Jag har en ny jacka! Den är i fuskskinn och från Carlings, vilket jag tyckte var lite roligt pga vem handlar där? Jag, tydligen! Nej, men ärligt talat – ur en trendvinkel känns ju hela det tidiga 2010-talets vurm för olika typer av rock, punk och rrriot (med tillhörande outfits, läs: nitbälte, brynja, Converse etc) så himla långt borta just nu. Vilket i och för sig gör att jag förutspår att det är nästa stora trend efter den tidiga 00-talstrenden som råder nu. Innan dess (läs, 3-4 år sedan) började ju 90-talet bubbla upp som en superstark trend (upplever att den har peakat nu, och att chokers och magtröja ersatts av 2010-talets lager-på-lager och minimalism), but hey, maybe that’s just me? Hur som helst, fick efter sommarens (och de senaste årens) bombarjacke-kavalkad ett plötsligt sug efter midjekort skinnjacka till loafer (med strumpor, yes, I go there) och hög hästsvans. Så, det är vad jag lagt till i min numer nästan helt svartvita uniform av skjorta, tröja, byxa – och jag gillar det!

Bilden är dock bara en hafsbild som blev nu när jag skulle göra ett ljustest inför en plåtning jag ska på om en stund (därav katastrof-naglar, fyi). Kommer ha så himla kort tid att rigga på plats, så då gillar jag att ha allting inställt och klart när jag kommer dit, så att vi kan maxa tiden på plats i stället för att testa ljus. Kan ju dock inte ställa mig framför en kamera utan att posera pga bloggskadad efter 10 år.

Huur som helst! Glad fredag, babes! Och ursäkta att det här inlägget blev en crazy rant med tusen parenteser, men jag har just druckit dagen fjärde kopp kaffe och well – då låter jag såhär. Ni får ha överseende. Skrev för övrigt först “drickit” i föregående mening, vilket fick mig att inse att jag varit alldeles för mycket i Småland över sommaren, hehe.

Puss och TGI fredag!

Emily

P.S. Ber på förhand om ursäkt om någon som läser detta är världens Carlings lover. Tänk positivt, du får ha Carlings mer eller mindre för dig själv ett tag till! Puss! D.S.