Följ mig på Fotografiska!

Sticky buns Foto Emily Dahl-18

Drinkar med örter Foto Emily Dahl-132

Fotografiska Foto Emily Dahl-2

Fotografiska Foto Emily Dahl-8
Hej fina! Jag vill börja med att säga TACk för alla fantastiska kommentarer, heja-rop och konstruktiva tankar på mitt förra inlägg. Jag blir så glad! Nu har jag jobbat nonstop som en toka hela veckan och äntligen äntligen ska jag snart ta julledigt för resten av veckan! Men så är det ju en fin sak som jag inte hunnit besrätta för er: jag är veckans gästfotograf på @fotografiska. Fotografiska hörde av sig till mig för ett par månader sedan för att fråga om jag ville ta över deras Instagramkonto i egenskap av matfotograf i en vecka, och jag kunde ju inte göra annat än hoppa av glödje. Det känns som en stor ära och ett enormt erkännande, något jag är extremt stolt över och hoppas att jag ska och har förvaltat väl. Min tid på Fotografiska präglas av tips och tankar kring matfotografi, och om ni inte redan gör det så hoppas jag att ni vill följa mig där.

Tack och puss!

Emily