Fåglarna på väggen väntar på våren: hemma hos Leo och Denise.

Glad himla måndag! Jag är lite tussig i kanterna i dag för jag sov så himla dåligt i natt. Sedan ringde alarmet redan kl 4, för jag skulle hinna upp och träna en timme tidigare innan jag kunde lämna Arthur hos hundvakt och springa till jobbet. Nu har jag precis kommit tillbaks från en plåtning på Sonys huvudkontor inne i stan, och ska börja packa för en omslagsfotografering i Köpenhamn hela dagen i morgon. Generellt har jag en hektisk vecka framför mig med fotograferingar alla dagar utom lördag och söndag, och det ska bli väldigt kul! Sedan håller jag på med mitt bokslut och ska ha möte med min revisor = mindre kul. Men men, här kommer något roligt i stället. För ett par månader sedan fotograferade jag mina vänner Leo och Denise lägenhet till en grej, och jag tror inte ni fick se något av den då? Den är så himla snygg och inspirerande att jag bara måste visa er. Se bara:

>


Fotograferat med Canon 5d mark III och Canon TS-E 24mm f/3.5L.

Ha det fint så hörs vi snart!