En till ny grej: fråga fotografen!


BTS från kampanjfotograferingen för Hyundai i våras.
Foto: Lina Hansson

Jag hoppas ni har en fin ledig dag, med mycket snö och sol. Själv sitter jag i studion och retuscherar bilder till ett beautyjobb som ska lämnas på måndag. Ska bli kul att visa er sedan!

Men det jag egentligen ville göra er lite uppmärksamma på var en ny funktion här på bloggen. Till höger i menyn (eller längst ned, om du läser via mobilen) finns nu en knapp som heter “Fråga fotografen!”. Klicka på den, så kommer ni till ett frågeformulär. Där kan ni ställa frågor till mig, som jag kommer att lyfta ut som besvara som egna blogginlägg. Jag tror det kan bli riktigt bra! Jag får nämligen ofta frågor i kommentarsfältet och på mailen, allt från frågor om utbildning till skapandeprocessen till kamerateknik och fotografi i allmänhet – och jag tänkte att på såhär vis kan alla ta del av mina svar. Svaren kommer jag samla i en egen kategori så att ni lätt kan hitta tillbaks till dem om ni vill. Visst låter det smidigt?

Så fråga på, nu när ni ändå är lediga!