En liten guide till… min Pinterest.

Jag såg härom dagen att fina Elsa hade gjort en liten introduktion till sin Pinterest-profil, och jag tyckte det var en så himla bra idé så jag gör en jag också. Här kommer den:


Såhär sin min profil ut, men alla mina boards. Det kommer säkert bli fler. Mitt nick är Pickadoll.

 

På boarden Foodie Heaven pinnar jag alla recept som jag hittar och som jag inte vill glömma bort. Hittills har jag testat jordgubbsglassen, och den blev så god att jag gjorde den två kvällar i rad. Älskar braiga recept, och kokostårtan tänker jag baka på min födelsedag.

 

På boarden Photo Heros pinnar jag alla fina fotografier jag hittar, så att jag inte ska glömma bort vart de kommer ifrån. Jag tycker det är superviktigt att ange källor till en bild om man har dem, för jag vet inte hur många gånger jag hittat mina egna bilder runt om på olika platser på nätet utan angiven källa. Jag blir lika nedstämd varje gång, även fast jag vet att det är internets dumma baksida.

På boarden Bookworm/wallflower pinnas alla bilder på makalösa bokhyllor som jag kommer över. Tanken var att allt möjligt nördigt ska hamna här, men hittills har det som sagt bara blivit en orgie i bokhyllor, och det är ju inte fy skam det heller. Drömmer om att göra ena väggen på mitt kontor till en sådan där inbyggd bokhylla, och tills dess drömmer jag mig bort med de här bilderna.

 

Suffer for fashion! är boarden för mode, hår och alla andra sorters fina ytligheter. Inte helt ologiskt, visst?

 

Och på The Wedding Archives boarden pinnar jag inspirationsbilder som har med bröllop eller kärlek att göra. Inte för att jag själv ska gifta mig, utan eftersom jag ska plåta ett gäng bröllop i sommar och vill ha en plats att förvara min inspiration på. Planerar man själv ett bröllop, som flera jag känner gör just nu, är den har boarden kanske särskilt intressant.

Oh, och som ni kanske märker ser bloggen lite annorlunda ut. Såhär ser alltså den nya bloggen ut, och jag kommer att skriva en lite utförligare introduktion till den snart. Så länge kan ni gärna uppdatera era länklistor och allt sånt. Följ min blogg med Bloglovin

Puss!

/Emily