En kväll till Sandras ära; prosecco och neon.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-1
I onsdag eftermiddags lämnade jag det här kaoset…

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-2
…sprang hem och svidade om, framför den här utsikten…

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-5
…och mötte upp Emma för att gå på Sandras releasefest! Hurra!

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-3
Festen ägde rum på radio Skanstull, och bjöd på ett helt gäng fina personer som jag tycker så mycket om. Förutom Emma och festens värdinna, tillika huvudperson, Sandra – hittade jag även my darling Linda, kvinnan bakom Sveriges första och främsta yrkesnätverk för bloggare. Kolla in det här, vettja!

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-6
Vi fick prosecco av Pontus…

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-7
…och kramade på en annan amazing författarperson, Flora.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-4
Därefter slog vi oss ned i ett hörn och ägnade oss åt prat, prat samt sociala medier. Mycket som skulle förevigas ju.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-8
Sandras andra roman heter Allt som blir kvar (om nu någon skulle missat det, eh?) och är slutsåld typ överallt. Jag har tur för jag har fått ett alldeles eget ex av Sandra själv (som jag snart ska sträckläsa), men annars kan man beställa här. Kvällen till ära hade ölen som bjöds fått specialetiketter inspirerade av bokens omslag…

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-15

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-16
…och Radio Skanstull var fyllt med ballonger.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-11

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-12
Sandras förläggare (som för övrigt anses vara en himla förläggar-stjärna enligt mina insider-tips, och vem är jag att säga emot?) höll tal så att vi alla blev tårögda. Eftersom jag själv varit rätt insyltad i författarprocessen en gång i tiden, och dessutom har lyxen att ha ett helt knippe fantastiska författarvänner, vet jag hur viktig en bra förläggare är. Det kändes som att de här två var ett starkt team.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-13
Sedan skålade vi i mer bubbel!

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-14
Linda och jag turades om att försöka ta vettiga bilder i det helgalna röda neonljuset mellan prosse-klunkarna.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-17
Och jag och Emma planerade som vanligt våra planer kring medialt världsherravälde.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-18
Kvällens stjärna va så här glad!

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-19
Och så sjukt värd det här, hehe.

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-21

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-9

sandras-releasefest-foto-emily-dahl-20
Prick när sista droppen prosecco druckits upp var det som sig bör dags att gå hem. Festen fortsatte säkert, men för mig var det jobb som gällde. Så jag gick hem och återvände till stöket i studion. Förhoppningsvis dansade de andra vidare resten av natten. Det hade i alla fall jag gjort om jag var succéförfattare.

Puss!

Emily