Du är socker, baby, du är smog och sotig betong.

IMG_2677 Vår första dag i London var en torsdag, men den gick om intet när flyget var så försenat att vi kom fram supersent. Vi checkade in, åt lite room service, tog ett bad och vilade en stund. Och när vi vaknade igen var klockan typ tre på natten, och vi hade missat Halloween. Suck. Först blev jag ledsen men sen insåg jag att det berodde på att våra kroppar behövde sova, och det kunde tyvärr inte hjälpas.

IMG_2680 Så på fredagen först begav vi oss ut på Londons gator. Såhär såg en ut.

IMG_2685

IMG_2690

IMG_2701 Och såhär såg Adam ut. <3 IMG_2704 Vi promenerade genom Shoreditch…

IMG_2709…bort till Breakfast Club. Det är en kedja med frukostställen för hipsters av hipsters (haha) som serverar megagod mat.

IMG_2712 Till exempel mangomoothie och färskpressad apelsinjuice.

IMG_2718 Jag åt en nybakad fralla med bacon. Så gott! Jag hade tänkt äta LCHF som vanligt när vi var här, men insåg snabbt att det skulle bli jättesvårt eftersom allt (typ) är friterat, invirat i bröd och serveras med pommes. Så jag bestämde mig för att lyxa istället.

IMG_2715 SLURP!

IMG_2719Med fruktsallad, till exempel!

IMG_2723När vi hade ätit upp så åkte vi in till Oxford Circus för att gå i alla de där gigantiska affärerna som inte finns hemma, som Uniqlo som är en av Adams favoritaffärer. Det var så stressigt och galet att jag inte tänkte på att fotografera, men roligt var det och vi hittade en hel del fint.

IMG_2729 När vi var allt för trött på kommersen så hittade vi en liten mörk pub på en bakgata, där vi slog oss ned för en pint.

IMG_2735 Vi satt och pratade om allt möjligt när en sjuk grej hände…

IMG_2747…mina släktingar kom insläntrande i full tropp. Helt galet! Min kusin och hans fina familj bor i London (Alice på bilden t ex), och min faster och farbror var och hälsade på dem. Och av en galen slump så hade de hittat till övervåningen på samma mörka lilla pub som vi! Så vi drog ihop bord och samlade stolar, och sedan satt vi i timmar och flamsade och tramsade och drack öl och kramades. En riktigt glad och fin överraskning! På kvällen gick vi ut och åt på Café Bohéme och festade bland hånglande clowner och glada Marilyn Monroe-look-a-likes. Men det är en annan historia.

Puss!

Emily