Denimblått och kolabrunt.

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-4

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-5

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-1

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-3

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-2

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-7

fall-coat-ootd-foto-emily-dahl-6
God morgon! Här kommer lite supersnabba snaps på dagens outfit (därav kassa bildkvallen, tog dessa på typ 5 minuter). Nu ska jag strax dra igång med en plåtning, men först vill jag visa upp min fina nya höst- och vinterkappa. HUR FIN? Ni som läst ett tag kanske minns min jakt i våras? Nu äntligen har den här trenden nått butikerna och jag är sååå glad för det! Hittade den här dröm-kappan på Other Stories när jag var i Berlin, men väntade tills jag kom tillbaks hit med att köpa den eftersom jag inte hade plats i handbagaget att bära hem en kappa från Berlis. Hur som helst, nu känner jag mig redo för hösten, och många höstar framöver. Vi kommer vara tillsammans länge länge, jag och kappan, det känner jag redan nu. Jag har ju längtat ganska länge.

Måndagspuss!

Emily