Den lilla taxen som kunde.

Jag är tillbaks i Stockholm och på jobbet. Har jobbat non stop sen jag kom hem men gud va skönt det är att göra det när nästan alla andra är på semester! Mailkorgen är förhållandevis tom, jag kan gå upp en timma senare om morgnarna och redan nu på torsdag ska jag vara ledig igen för att åka till Öland med ett gäng kompisar. Pepp!

Innan jag fortsätter posta foton från Calpe (och massa annat göttigt som är på väg), ger jag er här en liten serie bilder från när Arthur badar. Pga gulligt. Han var rätt rädd för att hoppa ned i poolen själv de första dagarna, och jag fick lyfta i honom gång på gång. Men sista dagarna hoppade han i från kanten alldeles själv och propellrade i väg ut i vattnet för att hämta sin leksak, om och om och om igen. Han verkligen älskar att bada! Såhär ser det ut:

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-11

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-2

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-1

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-3

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-8

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-4

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-5

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-9

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-7

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-10

Arthur Buchanan Foto Emily Dahl-6

Puss från mig och Arthur!

Emily