Dags att dra igång årets “Berätta om”-julkalender igen!

Det är äntligen dags för årets JULKALENDER! Peppen på den?! Jag ser så fram emot att få läsa era inlägg, se era bilder och lära känna er allihopa än en gång. Det blir ju så varje år, och det är det jag gillar så mycket med “Berätta om”-julkalendern; att jag liksom lära känna er alla lite bättre. Fint som kattskit i vällingen helt enkelt! Såhär såg den ut förra året då det vara fototema, och såhär året innan dess när det var texttema. Fatta att vi var flera hundra som gjorde den tillsammans förra året!!!

♥ I år är ett lite annorlunda år. För det första är det lite av ett mode-tema (men som alltid får man göra precis som man vill när det gäller temat, alla kanske inte gillar mode och då kan man ju hoppa över de frågorna). För det andra så har jag hustlat loss något alldeles särskilt i år: julklappar till er! Nej, det är egentligen inte någon tävling, tycker jag, men jag ville få chansen att dela ut lite julklappar till er fantastiska mänskor som medverkar varje år. Tyvärr kan jag inte ge er alla något, men jag har ordnat så att några av er kommer få varsin julklapp i alla fall. Bland annat kommer en person få chansen att välja ett par skor ifrån Swedish Hasbeens Cruise Collection, och så lite andra mode- och fotopresenter som jag tror ni kommer gilla! Vem som får vad går ut på att jag varje vecka kommer att välja ett eller ett par favoritinlägg som får en länk och en julklapp. YAY! (Jag hade gärna lottat, för rättvisans skull, men det strider mot lotterilagen och därför måste jag göra såhär. Jag hoppas ni förstår.) Vem som får veckans julklapp kommer att presenteras varje söndag fram till jul. Hur som helst, julklapparna är ju inte det viktiga med ”Berätta om-julkalendern”, men de är en rolig bonus som jag hoppas att ni kommer gilla.

Så, hur funkar det? Varje dag publicerar jag ett inlägg med en given rubrik ur listan nedan, en rubrik för varje datum. Sedan skriver ni som vill ett inlägg och postar på er blogg, MED samma rubrik och tema. Ni får utforma ert inlägg hur ni vill såklart! När ni skrivit och postat ert inlägg så klickar ni er in hit och postar en länk till ert inlägg för dagen i kommentarsfältet på mitt inlägg för dagen. Snälla försök att posta rätt länk i rätt inlägg! Annars blir jag bara jätteförvirrad! *förskräckt emoji*

♥ Man får vara med från dag ett och fram till julafton om man vill det, men man får också bara köra de inläggen man tycker verkar kul, och det är inga problem att hoppa in mitt i! Det brukar alltid komma några eftersläntrare och det gör absolut ingenting, huvudsaken är att man har kul. Varje dag kommer jag att skriva ut dagens tema, plus de kommande tre dagarnas, så att man håller sig uppdaterad om man inte vill hålla på att gå tillbaks till den här himla listan.

♥ Innan jag postar årets ”Berätta om”-lista vill jag bara be er: snälla credda/länka mig när ni skriver om julkalendern. Jag blir så himla ledsen varje gång den omnämns och beröms som någon annans initiativ eller idé (blir ju lätt så på internetz). Jag lägger ned sjukt mycket jobb på den och även om det är jättekul så känns det skittrist att se andra få pepp och klappar i ryggen för något jag har skapat själv. Så, nu kör vi!

Här kommer en lista, för dem av er som vill ha den redan nu, och så kör vi igång 1:a decemeber:

1. Berätta om din stil.
2. Berätta om vad du har på dig idag.
3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
4. Berätta om hur du får dina kläder att hålla längre.
5. Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.
6. Berätta om en person som inspirerar dig.
7. Berätta om en person som betytt mycket för dig.
8. Berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.
9. Berätta om din stil när du var 15 år.
10. Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert.
11. Berätta om det fulaste du vet.
12. Berätta om musik som inspirerar dig.
13. Berätta om ett minne från din uppväxt.
14. Berätta om din stil för ett år sedan.
15. Berätta om din favoritmaträtt.
16. Berätta om det bästa köpet i ditt liv.
17. Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma.
18. Berätta om en ikonisk/historisk person som inspirerar dig.
19. Berätta om ett foto som berör dig.
20. Berätta om din student.
21. Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig.
22. Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv.
23. Berätta om en gång när du kände dig ensam.
24. Berätta om en gång när du kände dig älskad.

PEPP och god himla jul, finingar!

/Emily