BTS: hemma hos Ebba.

Alltså jag sover så himla dåligt den här veckan. Går och lägger mig runt nio-tio och vaknar mellan ett och tre på natten utan att kunna somna om, och det stör min dygnsrytm helt otroligt mycket så klart. Och pajjar löpningen, eftersom jag måste försöka sova ikapp de få timmar jag kan om morgnarna, som ju annars är reserverade för löpningen. Hur som helst, på lördag ska jag ta världens längsta sovmorgon. Ser fram emot det orimligt mycket.


Veckan började hur som helst med att jag riggade upp här, hemma hos Ebba von Sydow. Vi skulle plåta lite till ett hemligt projekt hon håller på med. Ni ska få en sneak peek behind the scenes!


Jag hade med mig min one and only lover, min octabox. Jag testar så ofta andra ljusformare men ingen mäter sig med den här, och jag kommer alltid tillbaks hit. Det enda alternativet jag kan tycka om är Profotos OCF beautydish, men den funkar inte här. Huuur som helst…


Ebba stylade sig i massa snygga outfits, och duktiga Jennifer Kråik skötte hår och make.


Blir alltid så sugen att springa fram och börja rota i makeupartisters grejer för smink är så kul, och de har ju alltid allt av det bästa.


Ebba är ju gravid, då måste man rolla av magen lite ibland. Gulligt ju! Det blev en väldigt fin start på veckan, och jag ser fram emot att få visa er de färdiga bilderna sedan! Nu blir det skönhetsstilleben här i studion, och i eftermiddag ska jag göra något riktigt spännande som jag tror ni kommer tycka är kul. Hörs snart!