BTS från en liten vecka som gick; maxat med beauty.

Har ni haft en fin vecka? Min har varit ganska bra faktiskt. I måndags drog ju jobb-terminen 2017 igång, och det kändes verkligen som om hela Stockholm tog ett djupt andetag och bara anföll det här året med all sin kraft. Himla härlig känsla. Visst känns det som om de flesta förenas i en gemensam ansträngning att göra det här året bättre än det förra, just nu? Jag hoppas det håller i sig!

I tisdags åkte jag och Kicki, min redaktör på Daisy beauty, till Köpenhamn för en plåtning. Givetvis var det bagagekaos på grund av snöovädret, så ett av mina bagage lyckades försvinna på den korta flygresan ned. Sådan sjuk osis! Som tur är så är jag ju alltid nitiskt förberedd, så jag hade en backup-plan som jag kunde köra på och bilderna blev jättefina. I onsdags fotograferade jag bland annat vackra (och sjukt trevliga!) Soraya Lavasani, och i torsdags skulle jag egentligen haft ytterligare en sådan fotografering, men den blev flyttad till nu på tisdag. Så i stället tog jag tag i en sak jag behövt få ordning på länge, nämligen att göra om i studion. Jag ska göra en lite rundtur åt er, så snart allt är klart. Det blev väldigt bra, verkligen!

Under fredagen hade jag heldagsfilmning tillsammans med Lisen, som är skönhetsskribent och journalist. Vi gör filmer för KIT Beauty (kolla in om ni inte redan följer), och den här gången var det rågulliga Ida Kyllerman som stod framför min videokamera. Så himla snygg, smart och rolig person = följ henne om ni, liksom jag, gillar att beundra inspirerande och knäppsnygga sminkningar (eller bara vill ha svår brow envy).

Det blev en vecka med beauty-tema, alltså. Helgen var förresten lugn, med brädspel, indisk mat på Shanti (ett av mina stam-ställen), och IKEA-ärenden. Imorgon ska jag plåta ännu en amazing kvinna – tillika pristagare under helgens ELLE-gala – och sedan är veckan fullproppad med inte mindre än sju spännande fotograferingar. Peppen är stark!

Har ni haft en fin start på 2017?