Behind the scenes; plåtning med Influencers of Sweden.

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-1
I måndags hade jag en morgonplåtning på Bonnierförlaget, sedan promenerade jag Sveavägen bort till Miss Clara hotell Älskar genuint (!) detta hotell så mycket – dels är de alltid världens snällaste (vilket är så uppskattat för mig som alltid tidigare tvingats slita som en djur för att hitta hotell som är schyssta och vill låta en komma och plåta för tidningar och sådär), dels låter de mig typ härja fritt (hehe) och sedan är ju själva lokalerna så sjukt snygga. Jag riggade ljus och gjorde ett ljustest, sedan var det dags för lunch.

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-2
Nämnde jag att maten är brutalt god? Jag åt en ceasarsallad i min ensamhet medan jag jobbade och lajvade att jag var en cool yuppie cirka 1990.

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-3
Sedan mötte jag upp Linda, Sara och makeupartist Åsa, för vi skulle fotografera pressbilder till lanseringen av Influencers of Sweden – Sveriges branschorganisation för influencers! IoS är det som tidigare hette Better Bloggers, och har nu blivit en medlemsorganisation för alla som vill ta sitt bloggande/m.m. seriöst och göra det till en riktig karriär. Ansök om medlemsskap här!

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-4
Åsa gjorde iordning ett hörn för makeup och hår, och sedan satte hon igång att göra girlsen extra fina.

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-5
Linda var nervös inför kvällens lanseringsevent, och dövade allt med mer jobb och hög musik, på klassiskt Linda-manér.

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-6

bts-influencers-of-sweden-foto-emily-dahl-7
Efter ett par timmar anslöt Clara och vi drog igång med plåtning. Jag riggade ljus i hotellets coola trappa, och sedan fick de posera medan jag skrek saker som “tänk baws ladie tankar!” och “fokusera på world domination!”. Tycker de lyckades rätt jäkla bra:

inluencers-of-sweden-foto-emily-dahl-5

inluencers-of-sweden-foto-emily-dahl-4
Nu måste jag i väg på ännu en plåtning, den här gången för Mama och än en gång på Miss Clara. Ses snart!

Puss!

Emily