Bärnsten, guld och bläck.

Sneak peeks Foto Emily Dahl-1

Sneak peeks Foto Emily Dahl-2

Sneak peeks Foto Emily Dahl-4

Sneak peeks Foto Emily Dahl-3
Foto: Weddings by Emily Dahl/Arsenik fotografi

De senaste dagarna har varit så himla proppfulla med jobb. Men förrförra lördagen var jag nere i Småland och fotograferade Emmas och Nicklas fantastiskt fina bröllop i Knäryd utanför Jönköping. Här är en liten sneak peek från deras dag, som var en perfekt varm småländsk sommardag som tagen ur min barndom. Jag är så glad att jag får resa hemom lite grann varje sommar. Knasigt nog har jag ofta just par från södra delen av landet. Undrar varför. Hade varit kul att åka norr ut nästa bröllopssäsong!

Den här veckan rivstartade med två plåtningar och en stor lämning i går. I dag har jag kontorsdag och imorgon blir det en dagstripp till Strängnäs för en fotografering. På torsdag ska jag fotografera ett superroligt jobb för Mama (pepp!), och på fredag åker vi ÄNTLIGEN till Spanien. I år ska Artie följa med för första gången, så alla tips om att flyga med hund (han ska sitta hos mig i kabinen btw) samt att ha hund utomlands mottages tacksamt.

Puss!

Emily