Baby kan du komma över? Jag tror att det finns allting här du behöver.


Fotograferat med Canon 5d Mark IV och Sigma Art 35mm f/1.4. Ljusatt med Profoto B1 och OCF Beautydish white.

Veckan har börjat fint med ett väldigt bra löppass. I dag sprang jag halvmilen utan problem, något som jag visserligen gjort förut, men som ändå känns himla härligt eftersom det betyder att jag nu är halvvägs genom mitt löpprogram. Jag hoppas ni haft en bra helg, förresten. Det har jag.

Den här veckan ser jag fram emot att ha det ganska lugnt, med merparten av dagarna planerade framför datorn med retusch. Har faktiskt bara en plåtning bokad den här veckan, så det känns jätteskönt, särskilt som det ska bli svinkallt denna vecka. Vad hände där, liksom? Jag tänker stänga in mig i min lilla grotta med en varm tax i knäet och bra musik, och låtsas som att våren är just runt hörnet. Längtar så mycket just nu. Måtte denna februari gå fort.