Arthur får en ny tröja.

Ny vecka och förhoppningsvis lite gladare feelings! Jag har varit sjuk hela helgen. Vaknade tidigt lördag morgon av att jag hade sådär ont i halsen att jag inte kunde svälja, och det är liksom mitt klassiska tecken på en fyradagars-förkylning. Jag vet att det är två dagar av extremt halsont och sedan två dagar av megasnuva. Så hela helgen spenderades typ i sängen och jag var jätteledsen att missa en massa roliga grejer som var planerade, men jag är ju frilansare så jag har liksom inte råd att vara sjuk ever. Så det var bara att gilla läget och spendera helgen sängliggandes. Nu mår jag lite bättre, snuvan har dragit igång och jag är väldigt trött. Men som tur är är ju mitt jobb flexibelt, så jag har ställt in alla dagens möten och kommer att spendera dagen med redigering. Då kan jag dricka hinkvis med te och knapra alvedon i min ensamhet i stället. Tur för mig!

En annan som mår bättre är Arthur! Han blev rakad längs med hela ena sidan av kroppen när han låg på sjukhus förra veckan, så han har gått runt och frusit lite sedan dess. Därför skickade mamma en jättefin stickad tröja till honom så han inte ska frysa. Visst är han tjusig i den? Okej att han ålar sig ur den så snart vi kommer inomhus, men det gör ingenting så länge han trivs och är varm utomhus. Perfekt!

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-2

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-3

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-11

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-4

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-10

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-5

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-6

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-8

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-7

Arties nya tröja Foto Emily Dahl-9

Jag hoppas ni får en fin måndag! Puss!

Emily