Allt jag behöver nu är min mask och mitt svärd.

feb1-388


feb1-380

Denna hatt alltså. Jag har längtat efter den, ältat den och suktat efter den i så många år som jag kan minnas. Jag kommer ihåg hur jag obsessade över “zorroaktiga” hattar sommaren 2006, och nu, åtta år senare så har jag en. Så glad för det, fånigt nog.

Har ni testat att dra med muspekaren (eller fingret, om ni sitter med mobilen eller paddan) över mittenbilden? Hur häftigt?! Det är en så kallad “spin”, ett slags interaktiv GIF som rör sig när man swajpar den. Så himla glad att jag fått tillfälle att testa på och nu samarbeta med SpinMyPlanet, skaparna bakom spinsen. Ska bli kul att se vad man kan hitta på för fint med formatet i framtiden. Ni kan själva ladda ner appen i Appstore och göra era egna spins. Yay!

Puss!

Emily