För alla stjärnorna på himlarna, och alla tårarna på kinderna.

Foto Emily Dahl-1

Foto Emily Dahl-5

Foto Emily Dahl-6

Foto Emily Dahl-15

Foto Emily Dahl-8

Foto Emily Dahl-9

Foto Emily Dahl-10

Foto Emily Dahl-4

Foto Emily Dahl-2

Foto Emily Dahl-7

Foto Emily Dahl-11

Foto Emily Dahl-3

Foto Emily Dahl-12

Foto Emily Dahl-17

Foto Emily Dahl-14

Foto Emily Dahl-13

Foto Emily Dahl-16

Foto Emily Dahl-18
Gott nytt år i förskott mina fina! Såhär vackert var Stureby när jag gick på en av årets sista långpromenader med Arthur. I kväll ska jag, Adam, Leo, Julia, Halai och Denise med flera ha middag hos Julia på Gräddhyllan. Arthur ska få ett eget rum med lugn musik, DAP och mysiga filtar hemifrån. Jag hoppas ni får en magnifik nyårsafton, vart ni än är och hur den än blir. Här kan ni läsa en text från förra året om mina tankar kring nyår. Vi ses nästa år.

Puss!

Emily