Alla darlings måste dö.

2
Stylist: Kajsa Tengvall Foto: Emily Dahl/Arsenik fotografi

Åh, på tal om våren. Jag har spenderat den senaste timmen med att ÄNTLIGEN ta tag i att uppdatera min portfolio lite grann. Och alltså; känns den inte bara så härligt vårig nu? Det var helt omedvetet, men jag tycker nästan man kan höra fågelkvittret.

Det är intressant, för övrigt, hur man liksom utvecklar sitt kritiska öga hela tiden när man jobbar. Förr tyckte jag det var så sjukt svårt att välja bilder till portfolion, för jag visste att mina kommersiella bilder skulle sälja in mig bättre än mina konstnärliga bilder, men jag tyckte själv att de som var renodlat konstfotografi var mycket mer intressanta. Så jag tryckte in allt som jag var nöjd med. Nu tar jag bort så mycket att inte ens hälften av det jag hade förra året är kvar. Och så koncentrerar jag mig på bilderna som representerar båda sidorna av mig, utan att vara för mycket åt något håll. Tycker det blir enklare att välja bilder för varje år som går. Så skönt!

Puss!

Emily